Beste mensen,
Ik wil graag zelf vlees laten rijpen door gebruik te maken van die dry age vacu?m zakken.
Nu heb ik een picanha in de vriezer liggen waarmee ik dat wel wil proberen. Ik vraag me af of ik die picanha kan laten ontdooien en dan in zo'n zak kan vacumeren, of is dat onverstandig in verband met bacterievorming?
Misschien kan ik beter een vers stuk vlees gebruiken om te laten rijpen?
Heeft iemand tips of ervaringen? Alvast dank!!
Ik wil graag zelf vlees laten rijpen door gebruik te maken van die dry age vacu?m zakken.
Nu heb ik een picanha in de vriezer liggen waarmee ik dat wel wil proberen. Ik vraag me af of ik die picanha kan laten ontdooien en dan in zo'n zak kan vacumeren, of is dat onverstandig in verband met bacterievorming?
Misschien kan ik beter een vers stuk vlees gebruiken om te laten rijpen?
Heeft iemand tips of ervaringen? Alvast dank!!