Kelvin Arie
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Beste bbq genoten,
Wij eten thuis best vaak spekjes bij ons avond eten. Wanneer er 2 tot 4 bakjes per week door gaan lopen de kosten best op. Nou vroeg mijn vrouw of ik dit zelf niet kan maken.
Mijn zoektocht is begonnen. Ik kan op het internet hier niks over vinden. Ik wil graag buikspek gebruiken. Ik denk dat ik dit een paar dagen moet pekelen om het goed gezout te krijgen. Nou wil ik er ook graag een rook smaakje aan geven.
Is er iemand die hier ervaring mee heeft? Ik denk dat dit koud gerookt moet worden aangezien mijn spekjes rouw gesneden moeten worden om vervolgens goed aan te bakken.
Ik ben benieuwd of iemand mij kan helpen.
Alvast bedankt!!
Wij eten thuis best vaak spekjes bij ons avond eten. Wanneer er 2 tot 4 bakjes per week door gaan lopen de kosten best op. Nou vroeg mijn vrouw of ik dit zelf niet kan maken.
Mijn zoektocht is begonnen. Ik kan op het internet hier niks over vinden. Ik wil graag buikspek gebruiken. Ik denk dat ik dit een paar dagen moet pekelen om het goed gezout te krijgen. Nou wil ik er ook graag een rook smaakje aan geven.
Is er iemand die hier ervaring mee heeft? Ik denk dat dit koud gerookt moet worden aangezien mijn spekjes rouw gesneden moeten worden om vervolgens goed aan te bakken.
Ik ben benieuwd of iemand mij kan helpen.
Alvast bedankt!!