- Berichten
- 389
Hallo,
Ik zit al een tijdje te denken om zelf gehakt te gaan maken voor ham/smashburger etc.
Nu is eigenlijk mijn grote vraag, welk vlees moet ik hebben? Ik zie op internet/youtu dat er picanha gebruikt wordt. Maar dat vind ik wel wat aan de prijs opzich.
Vandaag was ik bij de supermarkt, en zag daar runderlappen die opzich wel een mooie vet laag en doordrading met vet hadden. Denk in de buurt van 70/30. Zou dit vlees geschikt zijn? Of moet het perse slagerskwaliteit vlees zijn?
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Ik zit al een tijdje te denken om zelf gehakt te gaan maken voor ham/smashburger etc.
Nu is eigenlijk mijn grote vraag, welk vlees moet ik hebben? Ik zie op internet/youtu dat er picanha gebruikt wordt. Maar dat vind ik wel wat aan de prijs opzich.
Vandaag was ik bij de supermarkt, en zag daar runderlappen die opzich wel een mooie vet laag en doordrading met vet hadden. Denk in de buurt van 70/30. Zou dit vlees geschikt zijn? Of moet het perse slagerskwaliteit vlees zijn?
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk