WillemD
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Gisteren Zeeuws spek klaar gemaakt volgens het topic van Mike v R.
Eerst 3 dagen in de marinade gelegen.
Na 3 dagen.
Tot mijn schrik zag ik gisterochtend dat mijn kolen en briketten nat zijn geworden in de schuur (lek in het dak). :-S
Dus de gas bbq maar gepakt. Rookbakje met een hand appelhout erin, en gaan.
Hij gaat lekker.
Na ongeveer 1,5 uur was de 72 graden bereikt.
Na een uur rusten onder folie maar eens gaan proeven.
Het was heerlijk. Eerste stuk was binnen een mum van tijd opgesnoept.
De rest ligt in de koelkast te wachten.
Eerst 3 dagen in de marinade gelegen.

Na 3 dagen.


Tot mijn schrik zag ik gisterochtend dat mijn kolen en briketten nat zijn geworden in de schuur (lek in het dak). :-S
Dus de gas bbq maar gepakt. Rookbakje met een hand appelhout erin, en gaan.

Hij gaat lekker.


Na ongeveer 1,5 uur was de 72 graden bereikt.

Na een uur rusten onder folie maar eens gaan proeven.

Het was heerlijk. Eerste stuk was binnen een mum van tijd opgesnoept.
De rest ligt in de koelkast te wachten.
