Ik had vroeger al een paar keer hele vissen op de Weber GS gegrild, maar dit zijn de eerste op de nieuwe Kamado Joe Classic II.
Mooie visjes geleverd door Crisp. Panklaar, maar toch nog eens moeten spoelen, plus ik knip er altijd vinnen en staart af.
Dan snijd ik het vel een paar keer in voor een marinade van look en olie. De buikholte vul ik met citroenschijfjes.
Gegrild boven directe hitte tot ze mooi kleuren. Dan boven de heat deflector tot de Meater 65 graden aangaf. Verfrissen met citroensap en peuzelen maar.
Mooie visjes geleverd door Crisp. Panklaar, maar toch nog eens moeten spoelen, plus ik knip er altijd vinnen en staart af.
Dan snijd ik het vel een paar keer in voor een marinade van look en olie. De buikholte vul ik met citroenschijfjes.
Gegrild boven directe hitte tot ze mooi kleuren. Dan boven de heat deflector tot de Meater 65 graden aangaf. Verfrissen met citroensap en peuzelen maar.