BasBQ
Beef en Steak

Zaterdagavond picanha

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.849
Als de vrouw van huis is, eet ik vaak hetzelfde.
Niet dat ik dit anders niet mag eten, maar blijkbaar is dit gewoon een van mijn favorieten.
Steak, gepofte aardappel en een maiskolf.

Ik had nog een stuk picanha, Rubia Gallega liggen. Deze een beetje opgebonden. Hierna revearse sear en daarna kort flamberen 🔥🔥🔥.
Ondertussen een mooie picco de gallo gemaakt en met @Ewald discussie gevoerd over dat ik het echt een bijgerecht vind 😝.

Dus de picanha laten rusten met chimichurri en daarna het bordje opgemaakt.

Ps. Alles is opgegaan. 😋

20210130_172712.jpg


20210130_180602.jpg


IMG-20210130-WA0013.jpeg


20210130_183321.jpg


20210130_183354.jpg


20210130_182845.jpg


20210130_183556.jpg


20210130_183601.jpg


20210130_183610.jpg


20210130_183617.jpg
 
Ziet er erg lekker en sappig uit!
 
Mmm heerlijk! Lekker die frisse tomaten salade erbij. Is dat de picco de galo?
 
Dit ziet er weer zo lekker uit dan ik spontaan trek krijg. Lekker hoor!
 
Ik zou mijn vrouw vragen wat vaker weg te gaan als ik dat gerecht dan zou maken.
Heeft de rubia een uitgesproken smaak?
 
Ik zou mijn vrouw vragen wat vaker weg te gaan als ik dat gerecht dan zou maken.
Heeft de rubia een uitgesproken smaak?
Ja, ik vind het wat sterker van smaak.
Echter niet altijd mooi uitgesneden. Waar andere rassen vrij constant zijn in kwaliteit, is het hierbij maar afwachten.
Beetje Spaans eigen zegt mijn gevoel.
 
Heerlijk cuisson broer. Je kunt goed voor jezelf zorgen zie ik wel :cool:
En die Rubia Gallega vind ik echt super. Het is helaas wel waar wat je schijft over het uitsnijden. Ik moet vaak veel trimmen om een mooi stukje over te houden. Maar dat is het meer dan waard. TOP
 
vrouw weg, eigen keuzes maken
Dat is goed gelukt. Dat moet genieten geweest zijn.

jij red jezelf wel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan