BasBQ
Beef en Steak

Zalmforel met venkel

 
 
 

Ghost

Gemarineerd
Berichten
1.146
Daarnet een zalmforel klaargemaakt voor de Q.
Eerst geschubd, was ik blijkbaar vergeten na de vangst🤔.
Vel ingesneden, dan ingewreven met olijfolie en peper zout en dille.
In de buik nog wat groen van de venkel.
Nu even laten drogen en dan in de Q
IMG_20211015_151831.jpg
 
Vis ligt in de Q.
De venkel toch maar op de gietijzeren plaat gelegd. Ging in de klem niet meer gaar geraken bedenk ik.
IMG_20211015_164142.jpg
 
ziet er heerlijk uit.
Die zal gesmaakt hebben.
 
Was lekker ja.
Die venkel proefde ik goed terug in de vis.
Voor herhaling vatbaar.
 
Das een hele mooie.
Volgende keer hier ook met venkel
Thnx voor de inspiratie
 
De anijs smaak van de venkel vind ik goed passen bij forel.
In de pekel voor gerookte forel gebruik ik altijd steranijs,
geeft dezelfde smaak.
Vroeger gebruikte ik altijd pastis, ook lekker maar duur intussen in België.
 
Die zalmforel ziet er goed uit zo. Dat moet smullen geweest zijn
 
Terug
Bovenaan Onderaan