- Berichten
- 84
Beste genootschappers,
ik heb ooit op mijn mini kamado een stukje zalm gerookt. Dit wilde ik graag nog een keer doen op mijn grote mannen kamado
Vanmorgen naar de Makro gereden om een stuk zalm te halen. Direct maar een stuk procereur mee genomen ( er is geen betere raad dan voorraad).
De zalm gepekeld in zeezout en basterdsuiker. Na ruim een uur de zalm afgespoeld en af gedept. Hierna twee uur laten drogen in de koelkast.
De masterbuilt ingesteld op 90 graden (indirect). Voor de rook gebruik gemaakt van Alder wood snippers en een kleine chunk appel.
De zalm op een kern temperatuur van 50 graden eraf gehaald.
een woord; genieten.
ik heb ooit op mijn mini kamado een stukje zalm gerookt. Dit wilde ik graag nog een keer doen op mijn grote mannen kamado

Vanmorgen naar de Makro gereden om een stuk zalm te halen. Direct maar een stuk procereur mee genomen ( er is geen betere raad dan voorraad).
De zalm gepekeld in zeezout en basterdsuiker. Na ruim een uur de zalm afgespoeld en af gedept. Hierna twee uur laten drogen in de koelkast.
De masterbuilt ingesteld op 90 graden (indirect). Voor de rook gebruik gemaakt van Alder wood snippers en een kleine chunk appel.
De zalm op een kern temperatuur van 50 graden eraf gehaald.
een woord; genieten.