- Berichten
- 40
Vandaag lekker zalm op de wsm klaargemaakt. De achterste helft eerst 2 uurtjes in de bruine rum. Daarna 4 uurtjes eenvoudig ingepakt (suiker, zout).
Het voorste deel is niet in de rum geweest. Deze is direct ingepakt met suiker, zout, jeneverbes, ketjap. In de koelkast uiteraard.
Na vier uurtjes afgespoeld, droog gedept en 2 uurtjes drogen in de koelkast.
Ondertussen de wsm aangeslingerd.
De zalm rustig, lichtjes gerookt op 100 graden tot 53 graden.
Het smaakte fantastisch, beide varianten waren heel smakelijk. Perfecte garing.
Gelukkig hebben we nog een stukje over.
Het voorste deel is niet in de rum geweest. Deze is direct ingepakt met suiker, zout, jeneverbes, ketjap. In de koelkast uiteraard.
Na vier uurtjes afgespoeld, droog gedept en 2 uurtjes drogen in de koelkast.
Ondertussen de wsm aangeslingerd.
De zalm rustig, lichtjes gerookt op 100 graden tot 53 graden.
Het smaakte fantastisch, beide varianten waren heel smakelijk. Perfecte garing.
Gelukkig hebben we nog een stukje over.