bonkfc
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Goedemorgen,
Gister was het een heerlijke lente dag, en dit vroeg gewoon om een lekker simpel en ook heerlijk fris gerecht van de weber!
Vele keren online gezien, en nu zelf eens een keer geprobeerd om zalm op een rookplankje te maken.
Wat heerlijk was dit zeg! De subtiele rooksmaak die in de zalm trekt, om je vingers bij af te likken! Dit gaat nog zeker veel vaker gemaakt worden.
De zalm filets gemarineerd met zeezout, peper , dille en cintroenzeste...... simpel maar lekker!
Nog even wat schijfjes citroen erop gedaan, afgedekt en 2 uur in de koeling laten marineren.
De BBQ op 150 graden laten komen, wat prei direct in de kolen gelegd.
Nog wat knoflook stuksjes laten 'poffen' om later op de vis te strooien.
In de gietijzeren pan, een lekkere frisse broccoli risotto gemaakt.
Smaakte heerlijk! Velletje van de zalm schoof er zo makkelijk vanaf, heerlijk mals!
Dit gaat echt nog vaker gebeuren dit jaar....
HEERLIJK!
Gister was het een heerlijke lente dag, en dit vroeg gewoon om een lekker simpel en ook heerlijk fris gerecht van de weber!
Vele keren online gezien, en nu zelf eens een keer geprobeerd om zalm op een rookplankje te maken.
Wat heerlijk was dit zeg! De subtiele rooksmaak die in de zalm trekt, om je vingers bij af te likken! Dit gaat nog zeker veel vaker gemaakt worden.
De zalm filets gemarineerd met zeezout, peper , dille en cintroenzeste...... simpel maar lekker!
Nog even wat schijfjes citroen erop gedaan, afgedekt en 2 uur in de koeling laten marineren.
De BBQ op 150 graden laten komen, wat prei direct in de kolen gelegd.
Nog wat knoflook stuksjes laten 'poffen' om later op de vis te strooien.
In de gietijzeren pan, een lekkere frisse broccoli risotto gemaakt.
Smaakte heerlijk! Velletje van de zalm schoof er zo makkelijk vanaf, heerlijk mals!
Dit gaat echt nog vaker gebeuren dit jaar....
HEERLIJK!