BasBQ
Beef en Steak

Yorkshire White Rack of Pork

 
 
 

Leo

Forum Meubilair
Berichten
11.363
vandaag gaat er een Yorkshire White Rack of Pork op de BBQ,

Is nu mooi ontdooit en ga hem zo insmeren met olijfolie en kruiden,
Hierbij maken we herftgroenten met notensalsa

IMG_2906.jpg


zal jullie op de hoogte houden, is werkelijk een prachtig stuk vlees

hier komt de rest

IMG_2907.jpg


IMG_2910.jpg


IMG_2912.jpg


IMG_2913.jpg


IMG_2918.jpg


IMG_2917.jpg


IMG_2919.jpg


het was erg lekker, bedankt voor het kijken
 
Wow, mooi rack!
 
Hier ben ik echt benieuwd naar.
 
Phoe.. Dat wordt nog een hele uitdaging om het hele rack goed te garen...!!!! Het linker deel is behoorlijk dikker dan het rechter deel. Ik zou hem daarom door midden halen en ze om beurten op kerntemp. eraf halen. Je zal zien dat het dunnere gedeelte sneller zijn temperatuur zal halen. Laat je het aan stuk loop, dan je het risico dat de rechter te droog wordt of het dikkere gedeelte niet gaar genoeg wordt. SUCCES!!!
 
ik heb hem al doormidden gehaald theun
 
ben er nog mee bezig Pascal
 
Mooi hoor!
 
Dat ziet er heel goed uit Leo, en met spruiten veel beter kan haast niet.
 
Marc het eindresultaat staat er boven al bij.
 
Ziet er goed uit hoor Leo!
Dat zal vast en zeker goed gesmaakt hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan