BasBQ
Beef en Steak

Yorkshire White Rack of Pork

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
vandaag gaat er een Yorkshire White Rack of Pork op de BBQ,

Is nu mooi ontdooit en ga hem zo insmeren met olijfolie en kruiden,
Hierbij maken we herftgroenten met notensalsa

IMG_2906.jpg


zal jullie op de hoogte houden, is werkelijk een prachtig stuk vlees

hier komt de rest

IMG_2907.jpg


IMG_2910.jpg


IMG_2912.jpg


IMG_2913.jpg


IMG_2918.jpg


IMG_2917.jpg


IMG_2919.jpg


het was erg lekker, bedankt voor het kijken
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Wow, mooi rack!
 

Mike v R

Forum Meubilair
 
 
 
 
Berichten
10.409
Hier ben ik echt benieuwd naar.
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363

theun2969

Kooltjesharker
Berichten
147
Phoe.. Dat wordt nog een hele uitdaging om het hele rack goed te garen...!!!! Het linker deel is behoorlijk dikker dan het rechter deel. Ik zou hem daarom door midden halen en ze om beurten op kerntemp. eraf halen. Je zal zien dat het dunnere gedeelte sneller zijn temperatuur zal halen. Laat je het aan stuk loop, dan je het risico dat de rechter te droog wordt of het dikkere gedeelte niet gaar genoeg wordt. SUCCES!!!
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
ik heb hem al doormidden gehaald theun
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
ben er nog mee bezig Pascal
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Mooi hoor!
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.424
Dat ziet er heel goed uit Leo, en met spruiten veel beter kan haast niet.
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.424
Marc het eindresultaat staat er boven al bij.
 

Blacklegend

Stoker
Berichten
300
Ziet er goed uit hoor Leo!
Dat zal vast en zeker goed gesmaakt hebben.
 
Bovenaan Onderaan