- Berichten
- 867
Moeders nog steeds op reis dus na de ribeyes van gisteren was het vandaag burgertime. Op verzoek van de mannen een lekkere grote burger. Ok mannen dan gaan we all-in.
Eerst een supersize burger van halfom gehakt met rub op smaak gemaakt.
Daarna de burgers op de kamado, eerst indirect garen en dan afgrillen.
Toen de burgers in folie laten rusten en op skillet de toppings klaarmaken.
En dan rest alleen het opbouwen, saus op bodem, sla, tomaat, augurk, burger en toppings en wat bbq saus.
We hebben heerlijk gegeten maar de burger heeft gewonnen. Kregen het niet allemaal op. Wel lachen om dit met de boys te maken. Nu uitbuiken
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Eerst een supersize burger van halfom gehakt met rub op smaak gemaakt.

Daarna de burgers op de kamado, eerst indirect garen en dan afgrillen.



Toen de burgers in folie laten rusten en op skillet de toppings klaarmaken.


En dan rest alleen het opbouwen, saus op bodem, sla, tomaat, augurk, burger en toppings en wat bbq saus.









We hebben heerlijk gegeten maar de burger heeft gewonnen. Kregen het niet allemaal op. Wel lachen om dit met de boys te maken. Nu uitbuiken
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk