- Berichten
- 7.148
Verse worst van kippendijen "BeterWordtHetNiet"
Per kilo kippendijenvlees:
1 TL gehakte rozemarijn
1 TL gehakte tijm
1 EL oregano (gedroogd)
1 TL zwarte peper (gemalen)
0,5 TL venkelzaad, geroosterd en daarna vermalen
14 gr zout
2 TL knoflook, fijn gehakt
1 EL citroensap
75 ml ijswater
3 mtr schapensnaar
Vlees kleinsnijden en aanvriezen. 1x draaien door plaat 6. Vlees met de kruiden vermengen en terugkoelen.
Vocht erbij en nog een keer door plaat 6 draaien. Afstoppen in schapensnaar.
Per kilo kippendijenvlees:
1 TL gehakte rozemarijn
1 TL gehakte tijm
1 EL oregano (gedroogd)
1 TL zwarte peper (gemalen)
0,5 TL venkelzaad, geroosterd en daarna vermalen
14 gr zout
2 TL knoflook, fijn gehakt
1 EL citroensap
75 ml ijswater
3 mtr schapensnaar
Vlees kleinsnijden en aanvriezen. 1x draaien door plaat 6. Vlees met de kruiden vermengen en terugkoelen.
Vocht erbij en nog een keer door plaat 6 draaien. Afstoppen in schapensnaar.