- Berichten
- 7.148
Om alle ervaringen, problemen, voortgang en resultaten centraal te houden ben ik dit draadje gestart.
Allereerst het inpakken en opbinden, 31-12-2015:
Het vel niet nat gemaakt en bijgesneden, en opgeknoopt:
En aan het haakje in de kast, begingewicht 2522gr:
23-01-2016, schimmel.... :-S
Het vel zat nog helemaal los, en kon ik er zo afhalen. Zowel het vlees als het vel grondig met 50-50% water-azijn geschrobt en opnieuw opgeknoopt, dit keer het vel bijgesneden zodat er geen overlap is.
En weer teruggehangen, in goed gezelschap:
Gewicht 1920gr, afname 25%
Allereerst het inpakken en opbinden, 31-12-2015:
Het vel niet nat gemaakt en bijgesneden, en opgeknoopt:
En aan het haakje in de kast, begingewicht 2522gr:
23-01-2016, schimmel.... :-S
Het vel zat nog helemaal los, en kon ik er zo afhalen. Zowel het vlees als het vel grondig met 50-50% water-azijn geschrobt en opnieuw opgeknoopt, dit keer het vel bijgesneden zodat er geen overlap is.
En weer teruggehangen, in goed gezelschap:
Gewicht 1920gr, afname 25%