- Berichten
- 323
Gisteren mijn dochter die zich wat verveelde aan het bbq-en gezet.
Op het programma, een gevulde bavette. Meer een Cordon Blue XXL next generation in dit geval.
Na de bavette een beetje getrimmed te hebben mocht ze ermee aan de slag.
Stap 1 een all purpuse rubje erover. (volgende keer zelf maken dus)
Stap 2 insmeren met mosterd
Stap 3 beleggen met kaas en ham
Stap 4 dubbelvouwen en dichtzetten met een satéstok
Stap 5 peper en zout
Even nog een lesje draad en tegen de draad insnijden en het echte werk met vuur en vlees en kolen kon beginnen.
De bbq voorbereid zowel direct als indirect.
Het vlees heeft ze eerst direct 2 minuten per kant gehad waarna het indirect heeft nagegaard tot 50 graden.
Even geduld en bedekt met folie waarna er gesneden kon worden.
Erg erg mals, en heel erg lekker. Nog wat extra peper en zout toegevoegd, zeker voor herhaling vatbaar! Sterker nog. Voor maandag staat er weer één op het programma.
Op het programma, een gevulde bavette. Meer een Cordon Blue XXL next generation in dit geval.
Na de bavette een beetje getrimmed te hebben mocht ze ermee aan de slag.
Stap 1 een all purpuse rubje erover. (volgende keer zelf maken dus)
Stap 2 insmeren met mosterd
Stap 3 beleggen met kaas en ham
Stap 4 dubbelvouwen en dichtzetten met een satéstok
Stap 5 peper en zout
Even nog een lesje draad en tegen de draad insnijden en het echte werk met vuur en vlees en kolen kon beginnen.
De bbq voorbereid zowel direct als indirect.
Het vlees heeft ze eerst direct 2 minuten per kant gehad waarna het indirect heeft nagegaard tot 50 graden.
Even geduld en bedekt met folie waarna er gesneden kon worden.
Erg erg mals, en heel erg lekker. Nog wat extra peper en zout toegevoegd, zeker voor herhaling vatbaar! Sterker nog. Voor maandag staat er weer één op het programma.