BasBQ
Beef en Steak

Woensdag T-bonedag!

 

Roadkill

Vuurmaker
Berichten
68
Vandaag een 500gr T-bone van beef&steak op de Weber.

Uit de koeling gehaald en rustig op kamertemperatuur laten komen, daarna ingesmeerd met olijfolie en zout en peper van de molen.



De steak ca. 4 minuten aan beide zijden gegrild met het deksel dicht (helaas geen foto's van het grillen gemaakt..)

Hierna een minuut of zeven laten rusten onder folie tot een temperatuur van 57 graden.





Het resultaat: een heerlijk malse steak om je vingers bij op te eten!  :D




 
500 gram op ??n bord? Daar hou ik van. Super!!
 
Van mij mag het elke dag T-bone dag zijn!! :D :p :D
 
Je hebt je in ieder geval gehouden aan de tekst op het bord :) Qua grootte en smaak! Ziet er goed uit!
 
En wat eten we op donderdag dan?  :p

Wat een buitengewoon fijn bordje zo!
 
Crap. T-bone dag gemist... Volgende week woensdag ff beter opletten
 
Zo dan is de week op woensdag echt doormidden :)
 
Ik hou er van :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan