Beef en Steak

Wilde zalm op cedarhout met tomaten risotto en mozzarella

 
 

RuudM

Sprokkelaar
Berichten
41
1000025551.jpg


Was eigenlijk helemaal niet de planning zo buiten koken maar het is lekker weer dus dan gaan we toch niet binnen staan en heen-en-weer naar de bbq...dus de skottelbraai naast de bbq en koken maar.. lekker jazz muziekje en een wit biertje dr bij en gaan.

1000025546.jpg
1000025545.jpg
1000025548.jpg

Eer wie eer toekomt, de risotto is gewoon maaltijdpakket van appie, de wilde zalm koop ik online welke ik normaliter gebruik voor de sushi maar dit staartstuk past beter op de bbq, 180gr, cederhout eerst direct voor 10min daarna plank omdraaien en indirect met de zalm erop tot de kern van 45gr.
1000025549.jpg
1000025550.jpg
1000025551.jpg


Morgen hamburgers.. die bbq brand meer dan verwacht 😋
 
Dat heb je mooi voor elkaar. Volgende keer even het plankje doorzagen, dan heb je er twee keer plezier van.
 
Ziet er niet alleen goed, ook lekker uit. Enjoy!
 
Njam njam Ruud 🤤

Lekker de pan uit swingen met een heerlijk smooth jazz muziekje en en biertje in de achtertuin en dan lekker buiten koken 👌🏻
 
Mooi plaatje, dat zal gesmaakt hebben 😋
 
Mooie plaatjes weer, zou zo aanschuiven.
Slechts 45 graden kern temp van de zalm en dan nog eiwitten die eruit lopen.
Aan het eindresultaat te zien heeft dat gelukkig geen negatieve invloed gehad. TOP.
 
Terug
Bovenaan Onderaan