BasBQ
Beef en Steak

wie gaat wat maken op de meating

Valt deze in de categorie : meisjes plagen is.......  ;)
 
Het is hier toch net een schoolplein af en toe, stelletje mafketels ;)
 
Dominique zei:
Het is hier toch net een schoolplein af en toe, stelletje mafketels ;)

idd lijkt de whats up van mijn dochter wel ;D
 
Ik lach hard Bert!
 
Bert zei:
idd lijkt de whats up van mijn dochter wel ;D

Dat meisje heeft toch wel een hoop te lijden Bert. Eerst haar "worstjes vriendjes" op internet zetten en dan ook nog haar whatsapp berichten controleren. Foei! ;)
 
Het plan alhier is om een tasje ananassen op de WGA te gooien. Maar dan zonder tasje. Misschien ook nog een paar andere zaken, maar dat moet nog even marineren in mijn achterhoofd.

Grtz,
Jeroen
 
ik denk ik ga eens kijken wat er allemaal gemaakt wordt tijdens de meat & great, maar het gaat alleen over Dominique pesten :p
 
Erg he Tom? Ik heb het zooooo zwaar hier!
Maar vooruit, ik twijfel tussen mijn "superieure"  kipvleugels, of iets leuks met garnaal. Ik ben alleen bang als ik iets met garnaal maak, dat ik niet wil delen.....
Oftewel, ik weet het nog niet, ben op the interwebzzz aan het kijken :)
 
structor zei:
Deze oei die staan nog op mijn todo lijst... Niet langer twijfelen  ::)
Deze was ik helemaal vergeten!
 
Andere, ook lekker ;)

Ik weet niet meer waar ik dit recept vandaan heb, en wat die rare A betekend bij mijn marinade, er staat A 1/4 cup rijstwijn.... Bugje denk ik.
Is er iemand die dat weet?
 
Wij nemen Indonesische babi pangang volgens oud familie recept mee!
 
Ik heb 3 beenhammetjes in Kruidenbitter vacu?m liggen sinds maandag.
Nog niet eerder gedaan dus als het niet te vr**en is bij deze vast de welgemeende excuses ;)

Gelukkig hebben we dan Kees nog met zijn varken ;D
 
Ik ben er uit. Nu. Of dat zondag nog zo is.....
 
Ik zit er aan te denken om Bobby Flay zalm te doen van een Genootschap plankje.
Plankje nog niet in bezit; zondag wel....:) hopelijk genoeg tijd om te laten weken.
 
Bloemenboer en ik hebben een variatie van spijzen in voorbereiding:
- blokjes noorse zalm zalm (gesneden uit 2 zijden) met thai marinade op red cedar wood plank gestookt op de Primo XL
- baby back ribs vlgs 3-1,5-1 methode van de WSM47 op 2 etages
- baby back ribs vlgs Easterwood methode van de OTP57
- mini Spiff's burgers op kleine broodjes van de Primo XL
- MOINK balls van de WSM47 resp. de Big Green Egg
Kortom, van alles een beetje voor degene die komen buurten en zelf gaan we ook lekker proeven bij de buren natuurlijk  ;)
Hopelijk blijft het droog weer....maar we gieten het vlees wel graag aan... :D
We hopen veel leden van het genootschap gezellig de hand te mogen drukken en voor de eerste keer live te ontmoeten!
 
dat klinkt allemaal goed Felix en Geert  :)
 
RedFox zei:
Bloemenboer en ik hebben een variatie van spijzen in voorbereiding:
- blokjes noorse zalm zalm (gesneden uit 2 zijden) met thai marinade op red cedar wood plank gestookt op de Primo XL
- 12 slabben baby back ribs vlgs 3-1,5-1 methode van de WSM47 op 2 etages
- 4 slabben baby back ribs vlgs Easterwood methode van de OTP57
- 1,5 kilo mini Spiff's burgers op kleine broodjes van de Primo XL
- 1,5 kilo MOINK balls van de WSM47 resp. de Big Green Egg
enne...een kleine surprise voor de aanwezige dames a.s. zondag.....
Kortom, van alles een beetje voor degene die komen buurten en zelf gaan we ook lekker proeven bij de buren natuurlijk  ;)
Hopelijk blijft het droog weer....maar we gieten het vlees wel graag aan... :D
We hopen veel leden van het genootschap gezellig de hand te mogen drukken en voor de eerste keer live te ontmoeten!

Okay ik wil graag een plekje met jullie aan de linkerkant en Kees met het varken rechts van mij. Mag ook andersom ;D
 
Terug
Bovenaan Onderaan