- Berichten
- 125
Een paar weken geleden heb ik een WGA gescoord in de aanbieding bij de Welkoop. Die stond nog keurig in de verpakking op zijn beurt te wachten.
Vandaag zou de doos eigenlijk ook nog dicht blijven. De boodschappen voor de Pasen waren gedaan: kippedijrollade, groenten en aardappel wedges voor op de "volwassen" barbecue.
We zijn gaan brunchen bij mijn schoonouders (all jokes aside, die zijn stiekem best lief). Daarna heerlijk in de tuin in het zonnetje blijven hangen. 'Doen we nog een biertje?' 'Oh, het is alweer koffietijd, willen jullie nog een bakkie?'
Voor we het wisten kwam het avondeten alweer dichterbij en kwam het idee: 'zullen we anders hier eten?!'
Snel naar huis gescheurd om het eten te halen, samen met de WGA, kolen, thermometer etcetera.
Omwille van de tijd de brikettenstarter alvast aangestoken, terwijl de meeneemweber in elkaar geknutseld werd.
Indirecte opstelling gemaakt met een muurtje van aluminiumfolie. Twee blokjes kersenhout erop, Meater+ in de kip en bakken maar!
Nou kende ik natuurlijk de lovende recensies van deze kleine krachtpatser, en daar is geen woord aan gelogen! Al snel vult de geur van kersenhout de tuin en de temperatuur laat zich keurig regelen met de schuiven langszij, terwijl de Meater keurig de voortgang bijhoudt. Niemand had gezegd dat het moeilijk hoefde te zijn toch?
Tegen de tijd dat de kern de 75° aantikt stijgen er heerlijke geuren uit de bovenste roosters.
Wat zag dat er prachtig uit! Mooi bruin en krokant van buiten en zacht en mals van binnen. We hebben er heerlijk van gegeten. De baby-weber mag vaker mee van de schoonouders. Als zij dan de kids vermaken, terwijl papa staat te barbecueën is dat geen gekke deal
De plaatjes bij het praatje:
Het is niet zo goed op de foto te zien, maar hij stond goed te roken!
Vandaag zou de doos eigenlijk ook nog dicht blijven. De boodschappen voor de Pasen waren gedaan: kippedijrollade, groenten en aardappel wedges voor op de "volwassen" barbecue.
We zijn gaan brunchen bij mijn schoonouders (all jokes aside, die zijn stiekem best lief). Daarna heerlijk in de tuin in het zonnetje blijven hangen. 'Doen we nog een biertje?' 'Oh, het is alweer koffietijd, willen jullie nog een bakkie?'
Voor we het wisten kwam het avondeten alweer dichterbij en kwam het idee: 'zullen we anders hier eten?!'
Snel naar huis gescheurd om het eten te halen, samen met de WGA, kolen, thermometer etcetera.
Omwille van de tijd de brikettenstarter alvast aangestoken, terwijl de meeneemweber in elkaar geknutseld werd.
Indirecte opstelling gemaakt met een muurtje van aluminiumfolie. Twee blokjes kersenhout erop, Meater+ in de kip en bakken maar!
Nou kende ik natuurlijk de lovende recensies van deze kleine krachtpatser, en daar is geen woord aan gelogen! Al snel vult de geur van kersenhout de tuin en de temperatuur laat zich keurig regelen met de schuiven langszij, terwijl de Meater keurig de voortgang bijhoudt. Niemand had gezegd dat het moeilijk hoefde te zijn toch?
Tegen de tijd dat de kern de 75° aantikt stijgen er heerlijke geuren uit de bovenste roosters.
Wat zag dat er prachtig uit! Mooi bruin en krokant van buiten en zacht en mals van binnen. We hebben er heerlijk van gegeten. De baby-weber mag vaker mee van de schoonouders. Als zij dan de kids vermaken, terwijl papa staat te barbecueën is dat geen gekke deal

De plaatjes bij het praatje:
Het is niet zo goed op de foto te zien, maar hij stond goed te roken!