- Berichten
- 4.946
Vandaag even aan het oefenen geweest met de WGA. Ik was benieuwd of low en slow mogelijk was. En ik had nog 2 dozen EcoBrasa staan en die moest ik ook maar eens gaan gebruiken. Er staan kippenpoten op het menu. Deze wou ik eens op lage temperatuur voor garen. En dan op direct vuur grillen voor een krokante huid.
Hierbij wat foto?s.
Pootjes in de rub.
Ondertussen de WGA aansteken. Lang geleden dan ik briketten gebruikte
Pootjes er op. En een klein brokje eik voor de rook
De temperatuur heeft ruim een uur strak op 125gr gestaan. Rook was mooi subtiel. Toen werd het toch tijd de kipjes wat kleur en krokante korst te geven.
Dat smaakte natuurlijk prima. Maar het leuke is dat low en slow moet lukken. Dus misschien eens de uitdaging aan gaan en PP van dat ding toveren
TNX for watching
Bram.
Hierbij wat foto?s.
Pootjes in de rub.

Ondertussen de WGA aansteken. Lang geleden dan ik briketten gebruikte



Pootjes er op. En een klein brokje eik voor de rook



De temperatuur heeft ruim een uur strak op 125gr gestaan. Rook was mooi subtiel. Toen werd het toch tijd de kipjes wat kleur en krokante korst te geven.


Dat smaakte natuurlijk prima. Maar het leuke is dat low en slow moet lukken. Dus misschien eens de uitdaging aan gaan en PP van dat ding toveren

TNX for watching
Bram.