- Berichten
- 113
Hi all.
Als eerste, mocht het bericht niet goed staan dan hoor ik het graag.
Nu ga ik waarschijnlijk een discussie opentrekken, maar welk zout gebruiken jullie voor je rubs? Met "gewoon" keukenzout kom ik niet uit de voeten. Nu heb ik het zeezout van Baleine eens geprobeerd (pak gekregen van een kok) maar die is eigenlijk weer te grof voor in de rubs.
Fleur de sel gebruik ik eigenlijk alleen als afwerking, heb wel eens wat door een rub gegooid maar dat was het ook niet.
Iemand hier de gouden tip qua structuur voor zout?
Alvast bedankt!
Als eerste, mocht het bericht niet goed staan dan hoor ik het graag.
Nu ga ik waarschijnlijk een discussie opentrekken, maar welk zout gebruiken jullie voor je rubs? Met "gewoon" keukenzout kom ik niet uit de voeten. Nu heb ik het zeezout van Baleine eens geprobeerd (pak gekregen van een kok) maar die is eigenlijk weer te grof voor in de rubs.
Fleur de sel gebruik ik eigenlijk alleen als afwerking, heb wel eens wat door een rub gegooid maar dat was het ook niet.
Iemand hier de gouden tip qua structuur voor zout?
Alvast bedankt!