BasBQ
Beef en Steak

Weekend vol Q plezier - Pizza (oa met pp) en griekse kipspiesjes met gegrilde Venkel

 
 

Bas89

Kooltjesharker
Berichten
142
Na het maken van de Pulled Pork op vrijdag was het zaterdag tijd om pizza's te maken.
Ik had er al veel goeds over gelezen en ben zeker niet teleurgesteld.
In totaal hadden we voldoende deeg om 4 medium pizza's te maken. Allereerst één met alleen tomaat, champignons en kaas. Mocht het dan mis gaan dan valt de schade nog mee. Gelukkig ging alles goed en hebben we heerlijk kunnen genieten van onze eerste pizza van de Q.
Pizza1.jpg

Kleur aan de bovenkant is nog wel wat bleekjes. Maar heb al een draadje gezien waar wat tips staan om dit ook van een mooi kleurtje te voorzien.
Met de overgebleven PP van vrijdag hebben we onze 2e pizza belegd.. Potdomme wat was dat lekker.
Pizza2.jpg

En zo gingen we nog even door met bakken tot het deeg op was. Volgende keer gaan we ons deeg helemaal zelf maken ipv uit een pakje. Kijken of het dan nog lekkerder wordt.
Pizza3.jpg


Vandaag hebben Venkel en Griekse Kip spiesjes gemaakt. Vind het leuk om ook de groentes van de Q te hebben. Gerecht komt uit het boek van Julius Jaspers. De kippetjes ben ik vorige week in een draadje tegengekomen.
Grieksekip.jpg

Eindresultaat was weer om van te genieten. Geslaagd weekend met de Q. Op naar het volgende!
Griekse Kip.jpg
 
Lekker achter de Q gestaan. Alles van de BBQ is nou eenmaal lekkerder
 
Terug
Bovenaan Onderaan