Marcdepark
Stoker
- Berichten
 - 300
 
Hallo allemaal,
Heb een mooie tri tip liggen die ik as zaterdagavond wil bbqen. Lekker als snack bij een goeie pot bier met de mannen
. 
De tri tip die ik heb is een waterbuffel tri tip. Wilde deze in eerste instantie “brisket style” low n slow maken alleen lijkt dit stuk vlees daar gewoonweg te mager voor. Wel zit de vetcap er nog op maar ben bang dat het desondanks te droog wordt..
Daarom denk ik dat het beter is om een bereiding a la picanha aan te houden.
Wieowie kan me van advies voorzien, bbq temperatuur, kerntemperatuur, hoe lang van te voren in de rub zetten, enz....
Ps. Heb de beef rub van (onze) noskos al klaar staan, lijkt me een mooie kans deze eens te proberen
		
		
	
	
		
	
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Heb een mooie tri tip liggen die ik as zaterdagavond wil bbqen. Lekker als snack bij een goeie pot bier met de mannen
. De tri tip die ik heb is een waterbuffel tri tip. Wilde deze in eerste instantie “brisket style” low n slow maken alleen lijkt dit stuk vlees daar gewoonweg te mager voor. Wel zit de vetcap er nog op maar ben bang dat het desondanks te droog wordt..
Daarom denk ik dat het beter is om een bereiding a la picanha aan te houden.
Wieowie kan me van advies voorzien, bbq temperatuur, kerntemperatuur, hoe lang van te voren in de rub zetten, enz....
Ps. Heb de beef rub van (onze) noskos al klaar staan, lijkt me een mooie kans deze eens te proberen

	Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
			
			
					
				
	