Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Er is een heerlijk recept voor 'Fajita Longhaas'.
Dan marineer je met o.a. limoen en puntpaprika, dat is ook meteen de groenten na het marineren.
En dan met guacamole en wraps...
Maar natuurlijk kan ik dat hele recept zo snel even niet vinden, maar lekker is het wel
afgelopen vrijdag nog gemaakt. Eerst zeen verwijderen en dan stukjes snijden (dwars op draad) van ongeveer 4 x 4 cm, marineren met olijfolie en todd's dirt, indirect laten komen tot 45C en een lekker end sear geven. Even laten rusten en genieten.
hoewel ik geen noskos heet, geef ik toch antwoord. dit is veel beter dan een biefstuk. structuur is beetje taaier, maar er zet enorm veel smaak aan dit vlees.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.