- Berichten
- 10.090
Wat voor moeite peter? Laat je niet tegenhoudenHet klinkt zo simpel om een lekker stokje te maken, maar ik heb daar nog steeds moeite mee. Deze ziet er super lekker uit zeg
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Wat voor moeite peter? Laat je niet tegenhoudenHet klinkt zo simpel om een lekker stokje te maken, maar ik heb daar nog steeds moeite mee. Deze ziet er super lekker uit zeg
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Dan denk ik dat ik de boel goed voor elkaar heb, ketjap honing marinade en knoflook heel klein gesneden, nachtje in de ziplock, alles ziet er prachtig uit, geen plofkip maar van Hanos en dan komen ze van de bbq en heb ik zoiets van. hhm tja, wel lekker, maar wat droog of tja, kan er de vinger niet echt opleggen.Wat voor moeite peter? Laat je niet tegenhouden
Ja, waar die Peter vandaan komtDan denk ik dat ik de boel goed voor elkaar heb, ketjap honing marinade en knoflook heel klein gesneden, nachtje in de ziplock, alles ziet er prachtig uit, geen plofkip maar van Hanos en dan komen ze van de bbq en heb ik zoiets van. hhm tja, wel lekker, maar wat droog of tja, kan er de vinger niet echt opleggen.
ook al eens op low gegaard tot 75 graden, maar tja... kweet nie.
Ik heb geen spit, maar volgas op kolen bv heb ik ook nog niet geprobeerd, op de pelletgrill kan het me nog niet bekoren.
Oja, groeten, Martijn![]()
Dank je SanderZalig Rick, vooral dat knappertje rondom, erg fijn! het zijn wel echte SATEHS man... wat een jetsers!