BasBQ
Beef en Steak

Walchers gilden spek

 
 

Arjansnip

Tondelzoeker
Berichten
23
Het weer is perfect, het recept van Mike erbij, spek ingeslagen, voorbereidingen gereed. Kortom tijd voor het Walchers Gilden spek!
Afgelopen dinsdag de 1kg spek in de marinade gezet en vervolgens maar geduld hebben tot vrijdag.
De BBQ opgestookt tot ongeveer 100 graden, het appelhout is gekloofd en gedroogd, het "rookframe" in de Q en gaan met die handel.
Na een kleine 2 uur was de temperatuur van 72 graden bereikt en mochten ze aangesneden geworden. De gasten vonden t heerlijk en het smaakte inderdaad voortreffelijk!
Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Thnx Mike v R voor t recept!
926baef793e3191af21a5c34befcb613.jpg
8362410264a512a89a6881fca08a17f4.jpg
3b7252a0397dc92614a5ec197f9a61bf.jpg
d4f59ff4fd0b3ae5be118e08f6060142.jpg
a7622fc52897018db1cbef35b8a9bcd7.jpg
8ac15ce15d3ff4229aedc402ce20edf7.jpg




Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lust ik!
 
dat gaat er zeker wel in
 
Dat ziet er lekker uit.
Welke marinade heb je gebruikt?
Ik probeer heel graag nieuwe rubs, marinades en sauzen.  ;) !
 
5 el ketjap
2 el water
30gr kippenkruiden verstegen pikant
1 el worchester saus
4 gr colorozo zout


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Arjansnip zei:
5 el ketjap
2 el water
30gr kippenkruiden verstegen pikant
1 el worchester saus
4 gr colorozo zout


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


Dank je wel, ga hem ook eens proberen.  :)
 
Probeer dat water eens te vervangen door Beerenburg je weet niet wat je proeft
 
Thnx voor de tip, gaan we de volgende keer proberen!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan