BasBQ
Beef en Steak

Walchers gilde spek

 
 
 

smeinkie

Pitmaster
Berichten
615
Na een aantal keer bacon gemaakt te hebben, werd het wel eens tijd voor iets anders. Op mijn to do list stond altijd nog zeeuwsspek en Walchers gilde spek.

Afgelopen donderdag begonnen naar het recept van Mike (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=1833.0)



Na 4 dagen marineren:



Vanochtend de WSM opgestookt en het spek roken met een blokje appelhout en even wachten tot een kerntemperatuur van 72 graden.



Wat ben ik straks benieuwd naar het eind resultaat!!!!
 
Lekker!
 
Spannend......... :D
 
Lekker. ik leg er ook vaak een stukje spek bij als snackje. Elke keer weer fijn

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
dat is smullen geblazen  :)
 
Dat zal zeker lekker smaken, walchers blijft een favoriet hier
 
Om nom nom!
Je schrijft dat je tot zo'n 72 graden kern bent gegaan. Op welke temperatuur heb je je dome gehad?
 
Ziet er inderdaad heel goed uit! Op m'n To Do
 
Ziet er top uit! Thuis vinden ze het net van de bbq (nog warm) het lekkerst! Op een broodje met sla en tomaat, lekker hoor! Enjoy!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Smeinkie zei:
SilverFox zei:
Om nom nom!
Je schrijft dat je tot zo'n 72 graden kern bent gegaan. Op welke temperatuur heb je je dome gehad?

Ik heb de dome op 125 graden gehouden.
Dank u! ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan