Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
in dikke steaks gesneden ( +/- 2,5 - 3 cm ) rondom ingesmeerd met grof zeezout.
na 20 minuten het zout eraf geschraapt.
WGA goed heet opgestookt.
paar minuten aan elke kant direct grillen.
ook even de zijkant ( spekzijde ) gegrilled voor de knapperigheid.
10 min. in folie rusten en smullen maar.
Bedankt Frank, zo lijken de pichanas mij idd ook lekker. Vandaag eindelijk begonnen met de
ribs:
ik dacht dat het twee stukken waren, maar bij het ontdooien bleken het vijf kleinere te zijn. Mijn recept dilemma
was direct opgelost. Ik had nog wat memphis dry rub liggen, daar heb ik twee stukken
mee ingesmeerd. De overige drie met een beetje peper en zeezout.
Eitje opgestookt tot 110C met wat stukken hickory. Ze liggen er nu twee uur op,
nog een uur of drie te gaan denk ik.
wat we ervan vonden? gemengd succes. het vlees was ontzettend mals, maar had ook veel te grote stukken vet. de geribte rubben bleken uiteindelijk wel lekkerder dan de ongerubte. best lekker gegeten, maar spare ribs, zeker de ibericootjes, winnen het voor ons.
vindt ze er mooi uit zien, ik hou wel van een stukje vet.
tijdje geleden bij een collega in Dallas gegeten, hij had ook beefribs op de Q.
was een mix van voorgaren en daarna low&slow, er zat achteraf veel minder vet aan.
Ik zal hem eens vragen hoe en wat
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.