Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ja, ik heb ze alleen gevlinderd. Heb nog 1 stuk over, deze ga ik gewoon indirect garen met een end sear. Vond het vlees wel enorm vet, viel tegen vond ik. Volgende keer een stuk wagyu ribeye bestellen.
Er zat idd veel vet aan, maar ik vond ze sowieso aan de kleine kant, ze zijn per 3 verpakt dus dan heb je bij 600 of 700 gram gedeeld door 3 helaas geen dikke ribben. De short ribs die we overigens tijdens de spare ribs workshop voorgeschoteld kregen hadden letterlijk "meer vlees op de botten"! Zal eens vragen aan B&S vragen of ze die ook kunnen leveren.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.