- Berichten
- 301
Had al enige tijd (te lang) een Wagyu picanha in de vriezer liggen,deze was gister nu toch echt aan de beurt..
Vet in gesneden en alleen pezo erop
Indirect laten garen tot 48gr..
Best wel interessant zo'n thermometer..
Toen direct voor een korstje
Hadden er gebakken aardappeltjes en een haricoverts salade met (te veel geitenkaas),munt en pijnboompitjes bij.
Bordje iets te haastig opgemaakt.. (wou graag eten)
Vlees smolt als het ware op je tong zo mals..wat een feest zo'n picanha!!
Vet in gesneden en alleen pezo erop



Indirect laten garen tot 48gr..

Best wel interessant zo'n thermometer..


Toen direct voor een korstje





Hadden er gebakken aardappeltjes en een haricoverts salade met (te veel geitenkaas),munt en pijnboompitjes bij.
Bordje iets te haastig opgemaakt.. (wou graag eten)
Vlees smolt als het ware op je tong zo mals..wat een feest zo'n picanha!!