BasBQ
Beef en Steak

Wagyu picanha

 
 

Roland78

Stoker
Berichten
302
Had al enige tijd (te lang) een Wagyu picanha in de vriezer liggen,deze was gister nu toch echt aan de beurt..


Vet in gesneden en alleen pezo erop

20140329_175639_zpsf35b232d.jpg


20140329_175626_zps252be575.jpg


20140329_175724_zps8436487d.jpg


Indirect laten garen tot 48gr..

20140329_181613_zpsdbf845ec.jpg


Best wel interessant zo'n thermometer..

20140329_183623_zps98d3748f.jpg


20140329_190857_zpsb48a905f.jpg


Toen direct voor een korstje

20140329_191003_zps282edff1.jpg


20140329_191217_zpsc3be194c.jpg


20140329_191227_zps59c17e0e.jpg


20140329_191723_zps72d05147.jpg


20140329_192128_zps6682933c.jpg



Hadden er gebakken aardappeltjes en een haricoverts salade met (te veel geitenkaas),munt en pijnboompitjes bij.
Bordje iets te haastig opgemaakt.. (wou graag eten)
Vlees smolt als het ware op je tong zo mals..wat een feest zo'n picanha!!

 
Ziet er heerlijk uit!
Ennnn dat recept van die haricotverts  salade zien binnenkort ook?
 
Altijd goed picanha! Bedenk me net dat er bij mij ook nog 1 in de vriezer ligt :D
 
Zo dat is wel een hele sjieke smakelijke mooi gegaarde Picanha zeg!
 
Picanha is super!!! :D
 
Topper!!
 
Helaas heb ik er geen in de vriezer. Maar als ik deze foto's zo bekijk en het verslagje lees duurt dat niet zo heel erg lang :)
Lijkt me helemaal geweldig.
 
Wat een mooi stuk vlees en perfect gegaard!
 
Ziet er geweldig uit!
 
Net lunch op en toch alweer honger gekregen. Roland, bedankt!
 
Lekker, Wagyu, kost een paar centen maar........ dan heb je ook mooie vlammen  :D
 
Nice, Bloody!
Heerlijk stuk vlees, helemaal mijn garing, heerlijk
 
Lin zei:
Ziet er heerlijk uit!
Ennnn dat recept van die haricotverts  salade zien binnenkort ook?

Bij deze..recept komt uit een boek van Gino D'acampo
Wij hadden geitenkaas met honing gebruikt..

Ingredi?nten

Fagiolini alla menta con formaggio di capra e pinoli
100 g haricots verts of dunne sperziebonen, afgehaald
1 ? 2 teentjes knoflook
3 verse muntblaadjes
2 eetlepels extra
vergine olijfolie
1 eetlepel versgeperst citroensap
70 g stevige geitenkaas
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd in een droge koekenpan
zout en versgemalen zwarte peper

Bereiden

Kook de sperziebonen in kokend water met zout beetgaar.
Hak intussen de knoflook en de muntblaadjes samen fijn en doe ze in een grote schaal. Roer de olijfolie en het citroensap erdoor tot het een gladde, goed vermengde saus is.
-
Giet de bonen af en doe ze in de schaal met de dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe en schep alles om tot de bonen goed met de dressing zijn bedekt.
-
Schep de salade op een schaal, verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi de salade met de pijnboompitten. Geef er een stukje warm, knapperig brood bij
 
Terug
Bovenaan Onderaan