BasBQ
Beef en Steak

W47. Voor de weekdagen.

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.654
Afgelopen week een paar avonden wat HTK grilwerk gedaan met de oude maar trouwe W47.
Voor de verandering weer eens alles met houtskool gestookt.
- Pittige kipsaté van kipdijfilet.
- Gelakte varkenshaasmedaillons omwikkeld met bacon (vd slager). Afgelakt met BBQ saus. Restantje van afgelopen weekend.
- Gevulde kipfilet (olijf, zongedroogde tomaat, groene pesto en knoflook) met ontbijtspek omwikkeld

1c297193-d1b4-42a0-bc26-6f800ea8db72.jpg
5fe73ebf-3bdc-4f50-89b2-9b2527e423f4.jpg


IMG_4405.jpg
IMG_4406.jpg


IMG_4407.jpg
IMG_4409.JPG
 
Goed zo Peter, lekker grillen!
 
ziet er weer goed uit Peter ! ik gebruik de laatste tijd alleen maar houtskool. Maar dat komt omdat de briketten op zijn :D
ik had houtskool gehaald voor de kleine kamado die ik heb. Ondertussen gingen de briketten op voor de weber. Maar nog genoeg houtskool en moet zeggen voor high & fast is dat prima te doen. En het geeft ook echt een andere smaak.
 
Dat ziet er goed uit Peter! Ik zet alvast mijn bordje klaar


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker knallen met saté.
Heerlijk
 
Houtskool en Sathe! Die combi hoort gewoon vind ik! Ziet er goed uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan