Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb een vraag, heb een porchetta op de kamamdo gedaan alleen na 5 uur op 120 gr en een kern temp van 65 gr is de buitenkant nog heel vet en niet hard of niet wat opgedroogd.
Ik heb gaatjes geprikt in het de zwoerd. Gewoon hier wat gekeken, iemand die op laag temp deed voor 6/7 uur. Maar had ook rotisserie en die heb ik niet.
Zie dat noskos deze tot 70 gr kernt temp doet en dan afbakt op 240.
sowieso, als je een stuk spek met zwoerd heb is 120gr veel te laag. Je moet dan echt op het einde vol gas, hoge temperatuur, om de zwoerd (het vel) knapperig te krijgen. Met een gasbrander lukt het ook wel.......
Het ziet er toch echt uit als zwoerd. Maar om die mooi kraken te krijgen zal je hem op het eind toch echt even moeten afgrillen. Dat ‘crackling’ effect treedt pas op bij hogere temperaturen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.