- Berichten
- 61
Na al een hele tijd stilletjes meegelezen te hebben op het forum is het toch eens tijd om me ook netjes aan te melden ;-) En toen kwam er een verzoek om voor te stellen.
Ik ben Daniel, woonachtig in het midden van het land samen met vrouw en kindertjes.
Qua BBQ'en ben ik van het klassiek speklapjes cremeren steeds meer richting het echte werk geschoven.
zo'n 10 jaar geleden voor mezelf begonnen met een keteltje. Deze stond vaak aan om hamburgers etc te grillen.
na commentaar van de buurman (lang leve krappe woonwijken) uitgeweken naar een gas BBQ.
Altijd gek geweest van pizza, dus op gegeven moment kreeg ik een oventje voor op de BBQ. De BBQ bleek hier te klein voor dus ook een nieuwe gas BBQ.
Na een verhuizing naar een woning met grotere tuin kreeg ik een mini smoker als kerstpakket
Ik kon echter van geen meter met dit ding overweg. De interesse voor het echte werk was echter wel gewekt. Ik kreeg een boek van Jord Althuizen wat het vuur verder aanwakkerde. Die gas BBQ moest de deur uit. Inmiddels hadden we een echte steenoven dus voor de pizza werd hij al niet meer gebruikt.
Bij de Intratuin liep ik tegen een leuke BBQ aan in de aanbieding:
Hier veel gerechten mee gemaakt tot ik begin 2022 de gelukkige eigenaar van een Bastard Large geworden ben.
Om ff wat te pronken een paar foto's van achterliggend jaar
Moink balls en armadillo eggs:
Witlofrolletjes uit boek van Jord Althuizen
Kippendijencake
Tomahawk met gegrillde asperges
Dat was het opwarmertje. Ik heb er trek van gekregen ;-)
Vergeet vaak foto's te maken dus nog afwachten hoe vaak ik post.
Ik ben Daniel, woonachtig in het midden van het land samen met vrouw en kindertjes.
Qua BBQ'en ben ik van het klassiek speklapjes cremeren steeds meer richting het echte werk geschoven.
zo'n 10 jaar geleden voor mezelf begonnen met een keteltje. Deze stond vaak aan om hamburgers etc te grillen.
na commentaar van de buurman (lang leve krappe woonwijken) uitgeweken naar een gas BBQ.
Altijd gek geweest van pizza, dus op gegeven moment kreeg ik een oventje voor op de BBQ. De BBQ bleek hier te klein voor dus ook een nieuwe gas BBQ.
Na een verhuizing naar een woning met grotere tuin kreeg ik een mini smoker als kerstpakket
Ik kon echter van geen meter met dit ding overweg. De interesse voor het echte werk was echter wel gewekt. Ik kreeg een boek van Jord Althuizen wat het vuur verder aanwakkerde. Die gas BBQ moest de deur uit. Inmiddels hadden we een echte steenoven dus voor de pizza werd hij al niet meer gebruikt.
Bij de Intratuin liep ik tegen een leuke BBQ aan in de aanbieding:
Hier veel gerechten mee gemaakt tot ik begin 2022 de gelukkige eigenaar van een Bastard Large geworden ben.
Om ff wat te pronken een paar foto's van achterliggend jaar
Moink balls en armadillo eggs:
Witlofrolletjes uit boek van Jord Althuizen
Kippendijencake
Tomahawk met gegrillde asperges
Dat was het opwarmertje. Ik heb er trek van gekregen ;-)
Vergeet vaak foto's te maken dus nog afwachten hoe vaak ik post.