Beef en Steak

Voorstelronde

 

GilbertvH

Sprokkelaar
Berichten
49
Ik ben al een tijdje een fervent meelezer en doe heel veel inspiratie op. Momenteel gebruik ik nog een Jamie Oliver kettle, maar komend voorjaar gaat die vervangen worden. Na een aantal keren succesvol een reverse sear Picanha en beer can chicken te hebben klaargemaakt ga ik me morgen voor het eerst wagen aan dikbevleesde spareribs van bbquality. Één om te proberen om met Kerst er 2 klaar te maken. De BBQ staat al klaar met een minion en bak voor heet water. Ik zal uiteraard in het low&slow topic mijn bevindingen posten.
 
Wellkom bij ons, en veel Q plezier
 
Welkom!
 
Welkom.
 
Welkom en veel plezier! Spareribs zijn altijd leuk om te maken. Veel succes!
 
Ben benieuwd! De snake is zojuist aangestoken en de waterbak gevuld. 2 blokjes kersenhout erop en opwarmen maar! Temperatuur op roosterniveau nu 100C en maar heel lichtjes stijgend nog. Ik volg het recept van Noskos met zijn kruiden en BBQ saus
 
Welkom Gilbert en succes met de ribs.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Welkom bij het genootschap en succes met de spareribs.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom bij het genootschap

mooi dat je inspiratie heb kunnen vinden 😉
 
Terug
Bovenaan Onderaan