Hallo mede bbq'ers,
Ik ben mafkACE, in mn thirties en al enkele jaren geleden wel al warmgelopen voor de bbq, maar sinds een jaartje nu toch wel wat meer heetgelopen voor "rare fratsen"
Mijn hardware, 9 jaar geleden gestart met een Weber 57cm Master-Touch GBS, een pizzasteen en een "beer can chicken tool".
Daar is recentelijk een Smokey Joe bijgekomen voor op vakantie en nog recentelijker een offset smoker om mee te gaan spelen.
Recentelijk gemaakt:
Runderbraadstuk van 2kg indirect op de 57cm, 1 a 1,5 uur op 100 / 110 tot 55 kerntemperatuur met wat rookhout uit eigen tuin.
Moinkballs en pork belly burnt ends...
Wensen:
Brisket en een hele pork shoulder gaan smoken
Mijn voorkeur ligt bij goed vlees met veel smaak en niet te veel poespas met gigantische sauzen en rubs vooraf
tot bbq's
MafkACE
Ik ben mafkACE, in mn thirties en al enkele jaren geleden wel al warmgelopen voor de bbq, maar sinds een jaartje nu toch wel wat meer heetgelopen voor "rare fratsen"

Mijn hardware, 9 jaar geleden gestart met een Weber 57cm Master-Touch GBS, een pizzasteen en een "beer can chicken tool".
Daar is recentelijk een Smokey Joe bijgekomen voor op vakantie en nog recentelijker een offset smoker om mee te gaan spelen.
Recentelijk gemaakt:
Runderbraadstuk van 2kg indirect op de 57cm, 1 a 1,5 uur op 100 / 110 tot 55 kerntemperatuur met wat rookhout uit eigen tuin.
Moinkballs en pork belly burnt ends...
Wensen:
Brisket en een hele pork shoulder gaan smoken

Mijn voorkeur ligt bij goed vlees met veel smaak en niet te veel poespas met gigantische sauzen en rubs vooraf

tot bbq's
MafkACE