- Berichten
- 745
Hoi allemaal,
Ik ben Gijs. Ondertussen al 10 jaar in het bezit van mijn 57 cm Weber. Deze is vooral gebruikt voor het standaard grillen van vlees. Laatste paar jaar heb ik hem eigenlijk alleen maar gebruikt voor low and slow na wat ombouwen. Begonnen met wat buikspek en nu laatste paar keren een heerlijk procureur klaargemaakt. Deze was nog mooi aan het stuk. Het vlees is te lekker om te gaan pullen en te overgieten met saus
Ik BBQ (nog) niet super veel, maar vanwege mijn andere hobby (hobby boeren) heb ik binnenkort wat vlees dat goed verwerkt moet worden. Heb nog 3 hanen in de vriezer liggen en binnenkort gaan er ook 2 varkens naar de slacht. Dus de bbq gaat binnenkort volop gebruikt worden .
Zoek wat advies over de aankoop van een kamado, aangezien een weber low and slow toch best wel redelijk werken is. Maar daar zal ik even een ander topic over starten
Ik ben Gijs. Ondertussen al 10 jaar in het bezit van mijn 57 cm Weber. Deze is vooral gebruikt voor het standaard grillen van vlees. Laatste paar jaar heb ik hem eigenlijk alleen maar gebruikt voor low and slow na wat ombouwen. Begonnen met wat buikspek en nu laatste paar keren een heerlijk procureur klaargemaakt. Deze was nog mooi aan het stuk. Het vlees is te lekker om te gaan pullen en te overgieten met saus
Ik BBQ (nog) niet super veel, maar vanwege mijn andere hobby (hobby boeren) heb ik binnenkort wat vlees dat goed verwerkt moet worden. Heb nog 3 hanen in de vriezer liggen en binnenkort gaan er ook 2 varkens naar de slacht. Dus de bbq gaat binnenkort volop gebruikt worden .
Zoek wat advies over de aankoop van een kamado, aangezien een weber low and slow toch best wel redelijk werken is. Maar daar zal ik even een ander topic over starten