BasBQ
Beef en Steak

voorstellen

 

roza

Sprokkelaar
Berichten
47
hallo allemaal
na jaren een gasbarbeque toch maar nu eens een Weber Master - Touch gbs premium E- 5775 houtskool 57 cm aangeschaft voor ook o.a. te roken .
de techniek moet ik nog van begin af leren en lees mij eigen goed in.
zal in hoofdzaak in het begin op indirecte warmte worden want 3 2 1 ben ik nog niet aan toe.
dus al het advies is welkom . ( rubs en marinade voor te lakken o.a.en ervaringen met vlees leveranciers.)
ga het van de week maar eerst met spareribs proberen .

roza en joop
 
Roza en Joop, welkom op het Genootschap en veel plezier met je nieuwe barbecue.
Barbecue is geen rocket science. Gewoon rustig proberen en kijken wat voor je werkt.
 
Hoi Roza en Joop,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom hier op het mooie forum


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Welkom hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan