hallo allemaal
na jaren een gasbarbeque toch maar nu eens een Weber Master - Touch gbs premium E- 5775 houtskool 57 cm aangeschaft voor ook o.a. te roken .
de techniek moet ik nog van begin af leren en lees mij eigen goed in.
zal in hoofdzaak in het begin op indirecte warmte worden want 3 2 1 ben ik nog niet aan toe.
dus al het advies is welkom . ( rubs en marinade voor te lakken o.a.en ervaringen met vlees leveranciers.)
ga het van de week maar eerst met spareribs proberen .
roza en joop
na jaren een gasbarbeque toch maar nu eens een Weber Master - Touch gbs premium E- 5775 houtskool 57 cm aangeschaft voor ook o.a. te roken .
de techniek moet ik nog van begin af leren en lees mij eigen goed in.
zal in hoofdzaak in het begin op indirecte warmte worden want 3 2 1 ben ik nog niet aan toe.
dus al het advies is welkom . ( rubs en marinade voor te lakken o.a.en ervaringen met vlees leveranciers.)
ga het van de week maar eerst met spareribs proberen .
roza en joop