Hoi ik ben Roland,
Na jaren te lopen prutsen op goedkope rommel BBQ en foute methoden, met als resultaat zwart van buiten en rauw van binnen heb ik jaren geroepen dat ik nooit op kolen wou knoeien.
Daarom heb ik jaren gewerkt met een Cadac.
Totdat ik via een kameraad, die Weber master is, heb geleerd hoe het ook kan.
Nu heb ik een R'B Ketel en heb ik al twee keer mee gedaan aan een wedstrijd in Assen en op Hemelvaartsdag in Hoogeveen.
Onder het mom van al doende leert met gaat het steeds beter met de kruiding en vooral ook de opmaak.
Na jaren te lopen prutsen op goedkope rommel BBQ en foute methoden, met als resultaat zwart van buiten en rauw van binnen heb ik jaren geroepen dat ik nooit op kolen wou knoeien.
Daarom heb ik jaren gewerkt met een Cadac.
Totdat ik via een kameraad, die Weber master is, heb geleerd hoe het ook kan.
Nu heb ik een R'B Ketel en heb ik al twee keer mee gedaan aan een wedstrijd in Assen en op Hemelvaartsdag in Hoogeveen.
Onder het mom van al doende leert met gaat het steeds beter met de kruiding en vooral ook de opmaak.
