BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen

E

Evert

Gast
Hallo,
Ik ben Evert en kom uit Schijndel, carnivoor en Brabander :p
Een paar jaar geleden begonnen met een ElCheapo, heb daar veel plezier van gehad en erg veel van geleerd.
Het is natuurlijk de sport en uitdaging om die ketel stabiel op temperatuur te houden, de vlammen de baas worden en ga zo maar door.
Het verbruik begon me steeds meer tegen te staan en de stress bij (overnight) pulled pork was ik ook wel een beetje klaar mee.
Vorig jaar een Auplex aangeschaft en nog steeds erg blij mee.
Daarmee is een lange sessie een koud kunstje, en echt een uitdaging is het niet.
Uitdagingen heb ik voldoende naast mijn werk ben ik een paar jaar geleden begonnen met het bakken van Brabantse Worstenbroodjes, ondertussen behoorlijk uit de hand gelopen.
Steeds meer en steeds vaker, dus op verschillende fronten wat uitbreiding gedaan, viezers, Rofco steenoven, grote kneedmachine.

Grtz

 
hoi Evert,
welkom bij dit edele genootschap
Die worstbroodjes zijn wij hier ook zeker wel in ge?nteresseerd  :)
 
ja, die broodjes willen we, receptje delen misschien?  ;)
 
Nice rolls!!! Welkom, het water loopt me in de mond!
 
Gek op worstebroodjes
 
Ideetje voor de volgende meeting? :)
 
Welkom Evert! Fantastisch mooie broodjes zeg!
Leuk ook dat Maxima bij jou het kneedwerk doet
 
Evert, welkom bij de club.

En een Brabants worstenbroodje gaat er altijd in ;).
 
Terug
Bovenaan Onderaan