BasBQ
Beef en Steak

Voorraad PP

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Gisteravond varkensnek op de bbq en vanochtend stond hij mooi op 96 graden kerntemperatuur de bbq zelf op 99 graden
Dat hij had mooi gedraaid de bbq
Eraf gehaald even wachten en toen gepuld
Heerlijk was het

c5800d8206edfbca8a1f1ae8907bc38b.jpg
e8143265f7a1cef7568d1f2512c1685c.jpg
c32c32563e45dd526675a19633595060.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ziet er goed uit! Persoonlijk heb ik nog nooit pulled pork gedaan, maar het staat zeker op de wenslijst. Hoe lang heeft dit opgestaan? En als ik het goed lees had je de temperatuur de hele nacht compleet stabiel begrijp ik?
 
Goed gedaan Piet, deze nacht run.
Mooi toch, wakker worden en een lekkere pp ligt er voor je klaar.
 
Rustig kunnen slapen?

Is lekker wakker worden als dit ligt te wachten op je
 
Ziet er goed uit! Persoonlijk heb ik nog nooit pulled pork gedaan, maar het staat zeker op de wenslijst. Hoe lang heeft dit opgestaan? En als ik het goed lees had je de temperatuur de hele nacht compleet stabiel begrijp ik?

Denk dat ik het rond 21.00 erop gelegd had en s’ochtends rond 9.00 was het klaar


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Rustig kunnen slapen?

Is lekker wakker worden als dit ligt te wachten op je

Ja hoor heb rustig kunnen slapen en dan kom je s’ochtends in de tuin en dan ruikt het heerlijk
En moest het vlees er voorzichtig af halen het viel bijna in stukken


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan