Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Na het vlinderen van de bavette smeerde ik deze in met truffelmayonaise van Baton. Gewoon een mooie laag voor t plakwerk niet te overheersend.Wat raden jullie aan, moet er nog een sausje bij de bavette-carpaccio rollade? Het lijkt mij dat er smaak genoeg aan zit, maar ik wil geen spijt hebben als hij eenmaal op tafel staat.
Dat ben ik ook van plan idd, maar ik bedoelde nu voor op het bord nog een sausje zoals champignonroomsaus oidNa het vlinderen van de bavette smeerde ik deze in met truffelmayonaise van Baton. Gewoon een mooie laag voor t plakwerk niet te overheersend.
Volgens mijn gasten mag t niet meer zonder
Ik zou dan saus serveren voor hetgeen wat je erbij serveert. Voor t vlees ABSOLUUT onnodigDat ben ik ook van plan idd, maar ik bedoelde nu voor op het bord nog een sausje zoals champignonroomsaus oid
Ik zou dan saus serveren voor hetgeen wat je erbij serveert. Voor t vlees ABSOLUUT onnodig