Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Beetje late rectie haha. Maar inderdaad, zonder inpakken ongeveer 10 uur. En eigenlijk heb ik ze er iets te vroeg afgehaald. Maar was het wachten toch enigszins zat geworden. En achteraf gezien had ik het vlees voor zo’n lange run zonder inpakken moeten injecteren of op zijn minst af en toe moeten besproeien met appelsap/wijnazijn ofzo. Ik heb 2 chunks eiken gebruikt.
Ah ja, besproeien kan ook nog. Nog niet bij stilgestaan. Maar denk toch dat ik de optie ga nemen om het vlees sowizo te injecteren en mss voor de buitenkant af en toe eens sproeien. Of zou beiden te veel zijn?
Sproeien is dacht ik voornamelijk voor de buitenkant.
Injecteren is in principe om het vlees meer smaak te geven. Maar wanneer je een bouillon injecteert lijkt het me dat het vlees ook (nog) sappiger blijft.
Helaas heb ik deze kennis nog niet allemaal. Maar aangezien ik nog een stuk short ribs heb liggen, ga ik dat injecteren de volgende keer gewoon proberen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.