- Berichten
- 2.926
Jawel.
Mijn schoonvader nodigde me uit om te komen bbqen. En ik zal niet de enige zijn hier.. maar dan kan ik het niet laten om eigenlijk te zorgen dat we het samen doen.
Bleek dat hij dus BCC wilde maken, iets wat ik nog niet eerder gemaakt heb. Normaliter bestudeer ik het uitvoerig voordat ik ergens aan begin, maar voor nu dus maar even gedaan wat ons het beste leek..
We hadden 2 kipjes van ongeveer 1,1 kilo ps. En deze ingekruid mat cajun kruiden.
Die gezusterlijk naast elkaar gezet in de weber47. Da's krap als je een 57 gewend bent hoor...
Lekker laten gaan, BBQ heet gemaakt en thermometers geprikt. Gewacht op 75 graden
En van wachten krijg je een droge mond.. m'n schoonvader had nog van de vorige keer onthouden wat we lekker vonden..
Toen was de kip er, althans volgens mijn herQs.. ik denk echter dat die niet helemaal goed in de kip zat, want een andere snelle prikker gaf toch 69 of 71 aan..
Nog maar even gewacht, toen ingepakt en de rest van het garnituur verzorgd.
En zo mocht ik het voor het eerst proeven...
..
..
Wat een gedoe om alles van de botten te krijgen zeg, is dit altijd zo?
Kip was super smakelijk.. ene stuk wat beter als het andere. Zelfs dezelfde kip had 1 borst die sappig was, en 1 die wat droger was.
Schoonmoeder heeft liever dat het echt van het bot komt, iemand een idee hoe we dat voor elkaar krijgen of is dat een illusie bij BCC?
Verder kregen we de BBQ niet echt heet volgens de thermometer maar t lijkt me niet dat dat ervoor zorgt dat t driver wordt?
Nouja, wachtende op tips van jullie..
In ieder geval een Tokkie verdiend, maar die gaat nog een herkansing krijgen.
Mijn schoonvader nodigde me uit om te komen bbqen. En ik zal niet de enige zijn hier.. maar dan kan ik het niet laten om eigenlijk te zorgen dat we het samen doen.
Bleek dat hij dus BCC wilde maken, iets wat ik nog niet eerder gemaakt heb. Normaliter bestudeer ik het uitvoerig voordat ik ergens aan begin, maar voor nu dus maar even gedaan wat ons het beste leek..
We hadden 2 kipjes van ongeveer 1,1 kilo ps. En deze ingekruid mat cajun kruiden.
Die gezusterlijk naast elkaar gezet in de weber47. Da's krap als je een 57 gewend bent hoor...
Lekker laten gaan, BBQ heet gemaakt en thermometers geprikt. Gewacht op 75 graden
En van wachten krijg je een droge mond.. m'n schoonvader had nog van de vorige keer onthouden wat we lekker vonden..
Toen was de kip er, althans volgens mijn herQs.. ik denk echter dat die niet helemaal goed in de kip zat, want een andere snelle prikker gaf toch 69 of 71 aan..
Nog maar even gewacht, toen ingepakt en de rest van het garnituur verzorgd.
En zo mocht ik het voor het eerst proeven...
..
..
Wat een gedoe om alles van de botten te krijgen zeg, is dit altijd zo?
Kip was super smakelijk.. ene stuk wat beter als het andere. Zelfs dezelfde kip had 1 borst die sappig was, en 1 die wat droger was.
Schoonmoeder heeft liever dat het echt van het bot komt, iemand een idee hoe we dat voor elkaar krijgen of is dat een illusie bij BCC?
Verder kregen we de BBQ niet echt heet volgens de thermometer maar t lijkt me niet dat dat ervoor zorgt dat t driver wordt?
Nouja, wachtende op tips van jullie..
In ieder geval een Tokkie verdiend, maar die gaat nog een herkansing krijgen.