- Berichten
- 20.862
Paris - Brest - Paris was een oude wielerwedstrijd. Ter ere van deze wedstrijd maakte Louis Durand, patissier in Parijs dit gebakje. Het rondje staat voor een wiel.
Het recept dat ik gevolgd hebt komt van Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella en staat op Foodtube.
Eerst maak je soezen beslag.
Doe dit in een spuit zak en spuit hier drie ringen op een bakpapier. Bestrooi met gehakte amandelen en zet het indirect in een bbq van 210C.
Half uur later, en niet stiekem kijken want dan zakt hij in.
Aflaten koelen en horizontaal door de helft snijden.
Vullen met slagroom, op smaak gebracht met mokka essence. (Je ziet nog net een streepje praline)
Et voila
Bedankt voor het kijken.
Het recept dat ik gevolgd hebt komt van Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella en staat op Foodtube.
Eerst maak je soezen beslag.
Doe dit in een spuit zak en spuit hier drie ringen op een bakpapier. Bestrooi met gehakte amandelen en zet het indirect in een bbq van 210C.
Half uur later, en niet stiekem kijken want dan zakt hij in.
Aflaten koelen en horizontaal door de helft snijden.
Vullen met slagroom, op smaak gebracht met mokka essence. (Je ziet nog net een streepje praline)
Et voila
Bedankt voor het kijken.