BasBQ
Beef en Steak

Vis roken

Hendrik

Kooltjesharker
 
 
Berichten
102
Beste mede bbq'ers,

Zover wil ik degene bedanken voor de leuke en leerzame tips over mijn 1e procureur op de bbq. Vandaag ga ik vis roken, ditmaal IJsselmeerpaling. Uiteraard niet in de bbq, maar in m'n rookkast. Als dit klaar is mag ik dan een stukje plaatsen met wat foto's, of is dat vloeken in de kerk bij het bbq-gemeenschap ? Ik hoor het graag en wil me uiteraaard aan jullie regels houden!!
 

Wilco-G

Stoker
 
Berichten
392
Dat zal denk ik geen probleem zijn..
Plaatjes over roken van voedsel zijn denk ik wel welkom al is het niet op een "echte bbq " er zijn ook een aantal topics met eigen gebouwde smokers en dat mag ook ;)
 

Hendrik

Kooltjesharker
 
 
Berichten
102
Dat zal denk ik geen probleem zijn..
Plaatjes over roken van voedsel zijn denk ik wel welkom al is het niet op een "echte bbq " er zijn ook een aantal topics met eigen gebouwde smokers en dat mag ook ;)
Oke bedankt, ik wacht het antwoord van de forumleiding rustig af!
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.371
Warm roken doe ik zelf ook graag in de WSM of zelfs in mijn groene ei. Maar die lange palingen kan je in die laatste was lastiger kwijt. Dan is een rookkast wellicht praktischer. Succes en ik ben benieuwd naar je avonturen!
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.126
Geen probleem hoor, er is vuur, er is rook en iets om erin te garen. Dan zijn we al snel tevreden 😉
 

SandyMan

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.668
Ik zie dat je het al geplaatst hebt, maar inderdaad.
We roken hier warm, koud, vis, vlees..

Heck, ik heb @noskos zelfs boter zien roken.
Ook een heel topic over rookkaas..
Het houdt niet op, en die Philip Morris verdiend er niks aan!
 

Hendrik

Kooltjesharker
 
 
Berichten
102
Ik zie dat je het al geplaatst hebt, maar inderdaad.
We roken hier warm, koud, vis, vlees..

Heck, ik heb @noskos zelfs boter zien roken.
Ook een heel topic over rookkaas..
Het houdt niet op, en die Philip Morris verdiend er niks aan!
Ga ik me in verdiepen, topic over rookkaas. Wil binnenkort nog wat zalm koud roken, misschien leg ik er dan ook wel wat kaas bij in!
 
Bovenaan Onderaan