BasBQ
Beef en Steak

vis roken op de wsm

 
 
 

maroc

Gemarineerd
Berichten
1.546
Ik wil graag vis roken op de wsm zowel koud als warm eventueel.
Iemand hier ideeen over? Ik heb (nog) niet de beschikking over een CSG

Alvast bedankt voor de moeite
 
Marco,

Warm roken kan op dezelfde manier als op de Q.

Voor koud roken kun je eierdozen gebruiken, maar daar moet je er wel een aantal van hebben ( ben ze ook aan het sparen aangezien ik ook nog geen CSG heb.)

Welke vis wil je gaan roken?
Bij Forel kan er bijna niets misgaan, en is met beuken in een aluminium envelop makkelijk te doen.
Beuken gewoon bij de welkoop kopen, ligt daar als konijnenhok vulling...

Zelf ben ik de dozen aan het sparen omdat ik graag een keer graved lax wil maken, en deze koud wil roken.

Hier een linkje naar de eierdooier methode:

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/nat-spul/gerookte-zalm-(wintercursus-reitse-2012)/
 
Terug
Bovenaan Onderaan