Hi allemaal,
Zelf tot een jaar ofzo geleden alleen weber briketten gebruikt, nooit klachten gehad.
Maar toch maar eens de kokosbriketten genomen.
Nu heb ik daar maar 1 minpunt aan gevonden, en misschien mis ik het trucje
Als ik mijn kolenstarter vul, dan moet ik telkens met de hand voorkomen dat de briketten gaan "stapelen".
Daarmee bedoel ik dat de vlakke kanten strak op elkaar liggen en er in het midden van de starter een kanaal ontstaat in plaats van dat de vlammen en warmte overal goed tussendoor gaat...
Handmatig is dat wel te voorkomen, maar handig is anders
Ik heb 2 starters, klein en groot, één met vlak rooster en één met een kegel vormige.
Ervaren meer mensen dat, en is er iets voor?
Of moet ik gewoon niet zeuren en ze zelf stapelen
Zelf tot een jaar ofzo geleden alleen weber briketten gebruikt, nooit klachten gehad.
Maar toch maar eens de kokosbriketten genomen.
Nu heb ik daar maar 1 minpunt aan gevonden, en misschien mis ik het trucje

Als ik mijn kolenstarter vul, dan moet ik telkens met de hand voorkomen dat de briketten gaan "stapelen".
Daarmee bedoel ik dat de vlakke kanten strak op elkaar liggen en er in het midden van de starter een kanaal ontstaat in plaats van dat de vlammen en warmte overal goed tussendoor gaat...
Handmatig is dat wel te voorkomen, maar handig is anders

Ik heb 2 starters, klein en groot, één met vlak rooster en één met een kegel vormige.
Ervaren meer mensen dat, en is er iets voor?
Of moet ik gewoon niet zeuren en ze zelf stapelen
