Beef en Steak

Verse worst: een Jalape?o-Cheddar variatie

chckstrk zei:
Ik gebruik  eigenlijk altijd colorozo. Zal eens zien of ik een foto van m'n vorige batch cheddar jalape?o heb. En anders een goed excuus om er morgen wat op de Q te gooien.
Hier ook altijd kleurzout in het worstdeeg, zal door de recepten van Martijn komen....
 
Ceriel zei:
chckstrk zei:
Ik gebruik  eigenlijk altijd colorozo. Zal eens zien of ik een foto van m'n vorige batch cheddar jalape?o heb. En anders een goed excuus om er morgen wat op de Q te gooien.
Hier ook altijd kleurzout in het worstdeeg, zal door de recepten van Martijn komen....
Dat en het idee dat ik dan ooit door die 25 kilo heen kom die hier in de schuur staat.
 
Nomnomnom  :P

Maar ik gebruik inderdaad ook altijd colorozozout ipv normaal keukenzout. Ik weet dat het voor verse worst niet hoeft, maar a) geeft het een mooiere kleur en het oog wil ook wat (tenslotte eet je daar als eerste mee  :D ) en b) kom ik zoals hierboven ook eens een keer beetje bij beetje van die 25kg af  ;)
 
ca11e0268d0cf2c13d4744d01d71dc7d.jpg


Ben ook bezig met roken van kinnebakspek
 
Mooi verslag. Met jalape?o kun je bijna niet fout  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan